Sista terminen

Hej! Nu har jag då påbörjat sista terminen på mitt år i California. Det känns trist att det bara är 5 månader kvar, men det är skönt att komma hem också förståss! 
Skolan går på som vanligt, rätt mycket plugg... Jag har fått en av huvudrollerna i skolmusikalen med! Så jag har dans träning varje dag och det är mycket jobb vi måste ta tag i since föreställningarna börjar i mars redan. Träningarna är jättekul verkligen och man mår alltid jättebra efteråt. 
Påtal om skola så har jag precis beställt mina graduation kläder! Är sååå taggad verkligen och alla seniors på skolan är hur excited som helst på att ta studenten. Eller aa, graduation.
Hade körkonsert förra veckan också! Det var musikal låtar och vi hade koreografi och grejer så det var en sjukt rolig konsert! Älskar att stå på scen verkligen.
För ett par veckor sedan åkte jag till ikea, det var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Jag fick ÄNTLIGEN äta köttbullar! Det var svenska ord överallt och jag kännde mig som hemma. Jag köpte även mycket svensk mat där, sååå gott och efterlängtat!
De senaste helgerna har jag bara umgåtts med vänner. Gick och bowlade med några kompisar och käka middag. Det var askul, men jag förlorade... Är inte så bra på bowling haha. 
Jag har gjort massa kul grejer och är helnöjd med mitt år hittills! 5 more months to go sen e jag hemma. 
Här kommer lite bilder! Kram
 
Slängde in en bild på senior-klassen ;) Kan du hitta mig? haha
Fina människor från kören <3