Boston

Idag har varit den roligaste dagen på länge! Måste bara säga att jag och Clara har klickat helt grymt bra, sjukt faktiskt att vi bor på samma ställe men inte umgåtts förrns nu. Det är vi två mot världen lixom, en riktigt grym tjej! Men umgås inte med henne för hon e min oki bra tack. :*
 
Iallafall, 
Idag har vi varit i Boston. Riktigt roligt var det! Jag och Clara gick först runt med en karta, som hela tiden blåste iväg, och gick till baren Cheers om någon vet vilken det är. Jag och pappa brukade kolla på den serien så jag blev lite starstruck. Det var jättehäftigt!
Sedan visste vi inte riktigt vad vi skulle göra men vi tog ett stopp på Dunken Donuts för att ta något att dricka påväg till "The Pru" som man säger i Boston. (Prudential Center, ett stort köpcenter)
jag hittade en långklänning från en affär jag inte kommer ihåg namnet på nu haha... Men den är iallafall blå mönstrig och skitsnygg! Jag hittade även grejer på Victorias Secret. En morgonrock, nattlinne, trosor och 2 små perfymer. Är jättenöjd verkligen! 
 
Sedan käkade vi på "Panda Express" vilket är som en snabbmatkedja fast med kinamat! Riktigt gott va det! Vi fick även varsin lyckokaka och det stog precis det vi ville att det skulle stå. Helt sjukt verkligen.
 
Sist men inte minst så gick vi in på en nagelsalong och fixade våra naglar. En riktig lyxdag!
 
Här kommer massa bilder iallafall!
Turistbussar som kan åka i vatten
Påväg mot VS
Framme vid paradiset! 
Nöjda tjejer
De affärerna man inte kan handla i om man heter Kajsa och Clara
 
Nu ska jag sova, natti!    
                                                                                                                                         /Kajsa